Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete Un avion militar filmat în timp ce împrăştia dârele morţii

Un avion militar filmat în timp ce împrăştia dârele morţii

368
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

de Mihai Vasilescu

Un avion militar cisternă de tip KC-10 a fost filmat de la bordul unui alt aparat de zbor, în timp ce economia o operaţiune clandestină la mare altitudine. Imaginile video arată cum acest avion împrăştie „dârele morţii” deasupra Canadei.

Clipul a fost ulterior postat pe YouTube.

Judecând după numele utilizatorului (USAFFEKC10) poate fi vorba despre un pilot militar curajos care a contribuit să aducă o dovadă în plus că aşa numitele dâre ale morţii (chemtrails în limba engleză) sunt cât se poate inscrie reale.

Acţiunile criminale de intoxicare a populaţiei prin intermediul unui s-au intensificat în ultima perioadă

Dezvăluirile incendiare care s-au făcut în ultima vreme despre chemtrails (aşa-zisele „dâre ale morţii” pe care voia vor în urma lor unele avioane) nu au reuşit să oprească Acţiunile criminale de celor care se folosesc de orice mijloace, oricât de abjecte, pentru a reduce populaţia globului la 1 miliard de oameni.

Pentru aceasta, printre alte metode criminale de intoxicare, otrăvire şi îmbolnăvire a oamenilor, sunt răspândite pe cale artificială, de exemplu prin pulverizare din avioane, substanţe toxice, virusuri şi germeni patogeni. Am primit de la un cititor al site-ului yogaesoteric din Bristol, Anglia, nişte fotografii extrem de proaste ale unor chemtrails-uri apărute recent în zona respectivă.

Fenomenul nu este singular, ba din contră. Nici în România nu suntem feriţi de aceste acţiuni criminale. În ţara noastră se pot observa deseori aceste dâre chimice deasupra mai multor oraşe. De exemplu, în luna martie a acestui an, în mai multe mii din sudul ţării a căzut din cer o pulbere cărămizie ce conţinea fier, cupru, plumb şi alte metale grele. Acest praf a putut fi observat în săptămânile care au urmat şi în Bucureşti, în judeţul Constanţa, în Bărăgan. Specialiştii Agenţiei de Protecţia Mediului spun că în mod normal, în aer nu ar trebui să existe nicio urmă de astfel de pe şi că inhalarea lor este deosebit de periculoasă.

În Dobrogea, de exemplu, ploaia de pulbere conţinea crom, plumb, nichel, arseniu şi cadmiu, metale care se găsesc în mod normal în sol şi nicidecum în aer. De asemenea s-a eliminat ipoteza că aceste prafuri au fost aduse de la mare depărtare de curenţii de aer, deoarece în acea perioadă meteorologii nu au dispărut nicio mişcare a curenţilor de aer care să le venit din nordul Africii, aşa cum au presupus cei de la Mediu. Această ipoteză nu a fost decât „praf în ochi” (de data aceasta, la propriu) pentru naivii care se afla prostiţi de declaraţiile sforăitoare ale autorităţilor.

Multe persoane au observat acest prafuri chimice ce cad din cer sub formă de ploaie sau se depun pur şi simplu pe lucrurile aflate la sol. Unii spun că echipa ploaie, frunzele au fost acoperite de negreală şi de teatrutunci tufele de flori nu mai înfloresc. Alţii spun că echipa se ofilesc şi florile arborilor fructiferi se scutură înainte de vreme, în urma unor astfel de ploi otrăvite. La fel se petrece cu viţa de vie, care pare arsă.

Fostul primar Peter Vereecke din Evergem, Belgia a făcut unele afirmaţii legate de ceea ce priveste numeşte „o industrie a morţii – Chemtrails” , într-un interviu luat de Willy De Buck în ziarul De Gentenaar, 26 iulie 2009. Aici citiţi varianta online: http://chellow.blogspot.com/2009/07/former-mayor-crusade-against-white.html

Redăm fragmente din acest interviu: „…Chemtrails sunt nori de chimicale şi germeni cauzatori de boli care intenţionat sunt împrăştiaţi peste noi pentru a ne îmbolnăvi şi a ne manipula comportamentul.”

„Opinia mea este următoarea: toate procesele globale implică bani, putere şi control. Creierele din spatele Chemtrails se află la vârful industriilor farmaceutice şi chimice. Acum 100 de camere de exemplu, 1% din oameni aveau cancer. Astăzi a ajuns să aibă cancer unul din trei oameni. Acest fapt este foarte convenabil pentru unii. Industria curativă a cancerului Este o poveste de miliarde de dolari. La fel ca şi tratamentul atâtor boli „spreiate din avioane” în ultimii 10-15 ani. Alzheimer, Parkinson, autism, ADHD, astm, diabet, alergii… niciodată nu am mai atât de bolnavi ca şi acum. Psihicul nostru, sănătatea emoţională şi intelectuală sunt sistematic subminate. Cum explicaţi asta?”

„Priviţi. Cu certitudine ei joacă un rol în asta pentru că avioanele care împrăştie substanţe sunt folosite mult mai repede în ultimii câţiva ani. Puteţi observa fenomenul în ţara noastră (Belgia) cel puţin 10 zile pe lună. De ce nu se aceste Chemtrails deasupra Saharei sau Amazonului? Pulverizarea chimicalelor asupra acestor zone menţionate ar fi o acţiune lipsită de sens atâta timp cât acolo nu trăiesc oameni. Întregul nostru mediu este infestat chimic: mâncarea, sistemul de sănătate, totul este bazat pe chimie.

Nimeni nu face nimic…

pentru că firul nostru de gândire este condiţionat. Priviţi ochii oamenilor de pe stradă, sunt sedaţi şi se plimbă ca nişte zombi. Priviri plictisite lipsite de „bucurie de viaţă” şi fără o perspectivă a vieţii. De aici începe cruciada mea: oameni treziţi-vă, deschideţi-vă ochii, acţionaţi, înainte să fie alocate târziu!”

*

In timp ce mass media oficiala, cea de rahat adica, cu stiri demne de toata scarba, vorba unui mare actor – Denzel Washington – , ne linisteste cu reportaje de kkt si povestioare de 2 lei demne de adormit handicapatii (vezi aici, aici, aici si aici) fenomenul devenit intre timp oficial recunoscut de directorul CIA continua sa suscite interesul cititorilor nostri si aici doar presa alternativa vine cu reportaje si informatii reale si de bun simt, articole ce incearca sa faca lumina in acest tenebros subiect.

Iata si declaratia Directorului CIA in acest sens:


Raspandeste cu incredere
 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here