Acasă Anunturi Vestiarul metalic compartimentat, solutia ideala pentru angajatii care au haine de lucru

Vestiarul metalic compartimentat, solutia ideala pentru angajatii care au haine de lucru

321
0
DISTRIBUIȚI
vestiar_metalic
vestiar_metalic
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Desi multi angajati din Romania lucreaza din fata unui laptop sau a unui calculator si nu au vreo restrictie in ceea ce priveste codul vestimentar la locul de munca, exista si situatii in care se face o distinctie clara intre “hainele de strada” si cele “de lucru”. Vorbim despre domenii in care purtarea unor haine obisnuite ar face activitatea imposibila sau ar ingreuna-o considerabil, dar si despre cazuri in care se recomanda exclusiv haine sterilizate.

Printre angajatii care sunt obligati sa se schimbe odata ajunsi la munca se numara sportivii, medicii, lucratorii din industria alimentara ori de pe santiere sau reprezentantii anumitor branduri, care trebuie sa poarte haine cu insemne specifice. Pentru toti acestia, angajatorii sunt obligati sa asigure un spatiu in care sa se poata schimba de haine si in care sa isi poata depozita in siguranta vestimentatia de strada, dar si alte bunuri, cum ar fi portofelul, ceasul de mana sau alte obiecte pe care nu le pot purta in timpul desfasurarii activitatii.

Un astfel de loc destinat angajatilor se numeste vestiar, insa si dulapul proiectat special pentru depozitarea hainelor poarta acelasi nume. Vorbim despre un vestiar metalic, cea mai buna solutie in cazul in care detii sau administrezi un spital, un atelier auto, un club sportiv sau orice alta companie sau organizatie in care angajatii sunt obligati sa se schimbe de haine. Ba mai mult, un vestiar metalic este obligatoriu si in cazul strandurilor ori complexurilor termale, unde nu doar angajatii trebuie sa se schimbe, ci si clientii.

Unde gasesti cea mai variata oferta de vestiare metalice compartimentate?

Un furnizor profesionist, asa cum este OfficeClass, magazinul tau online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr 1 din Romania, iti va pune la dispozitie numeroase modele de vestiar metalic. Este vorba despre cele compacte, cusetate, scolare, cu usi Z sau cu bancute. Totusi, avand in vedere ca am mentionat la inceputul articolului nevoia de a separa hainele de strada de cele de lucru, vom vorbi in continuare despre vestiarul metalic compartimentat (curat / murdar).

Asa cum ii spune si numele, acest vestiar metalic este special compartimentat pentru a depozita separat hainele curate, in care angajatii au venit la munca, si hainele murdare, pe care acestia le-au folosit in timpul programului. Vorbim atat despre medici si asistente, care isi pot murdari halatele de sange sau alte substante, cat si despre angajatii unui atelier auto, care se pot manji de ulei, sau despre lucratorii din macelarii, de exemplu.

La OfficeClass, gasesti nu mai putin de 18 modele de vestiar metalic compartimentat (curat / murdar). Modelele se impart in functie de urmatoarele caracteristici:

– numar de usi: 1, 2 sau 3;

– numar de polite: 1, 2 sau 3;

– greutate maxima per polita: intre 30 si 35 de kilograme;

– dimensiuni: intre 400 x 450 x 1.800 de milimetri si 1.200 x 500 x 1.800 de milimetri;

– dotari: cu sau fara picioare metalice;

– culori usi: albastru, galben, gri, rosu, verde;

– pret: preturi incepand de la 685 de Lei.

Advertorial


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here