Victoriei 18 aduce un nou concept de restaurant în România: restaurantul vitrină

  676
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  Victoriei 18, un restaurant recent inaugurat pe Calea Victoriei, propune un nou concept pe piața HoReCa din România: restaurantul vitrină. Deschis într-o locație cu o lungă istorie strâns legată de domeniul modei, acesta aduce în același spațiu bun gust atât în preparate, cât și în amenajarea interioară, axată pe colecții ale designerilor români.

  Interior Victoriei 18 (6).jpg

  „În locul restaurantului, cu mult timp în urmă, se afla magazinul Expo Moda care, în anii `60 – `80, alături de magazinul Victoria și alte câteva magazine, a stabilit printre puținele contacte ale capitalei cu moda occidentală. Am decis să încorporez această caracteristică în conceptul restaurantului și astfel a luat naștere Victoriei 18”, a declarat Cristian Țoni, Director General Victoriei 18.

   

  Restaurantul, cu o suprafață de 100 de mp, a fost deschis în urma unei investiții totale de 75.000 euro și are, pentru început, o echipă formată din 9 angajați.

   

  Meniul Victoriei 18 este internațional, astfel încât clienții pot alege dintr-o amplă gamă de salate, supe, pizze, clătite la cuptor și multe alte preparate.

   

  Designul interior, realizat de o echipă de tineri arhitecţi, a păstrat și restaurat mai multe caracteristici ale fostului magazin, care au fost completate de elemente realizate special pentru locație – desenele, decorațiunile de pe pereți sau scaunele personalizate manual. Vitrinele fostului magazin, evidențiate cu rame de lemn, sunt folosite pentru a expune obiecte de design românesc, precum haine, accesorii, ilustraţii şi multe altele. De asemenea, pentru o și mai strânsă legătură a restaurantului cu istoria locației, literele originale de pe fațada fostului magazin au fost restaurate și înglobate în amenajarea barului. Tavanul cu model special, bolta din separeu cu design unic şi pereţii din cărămidă aparentă văruită, toate suprafeţe albe, sunt completate de mobilierul simplu din lemn masiv şi de petele de culoare date de decoraţiile din sfoară întinsă, realizate manual, şi de corpurile de iluminat.

   

  Rezultatul este un spaţiu luminos, primitor, cu accente de culoare, lumini şi umbre: gazda perfectă pentru cei care caută mâncare bună, o cafea savuroasă, un loc plăcut de lucru, evenimente şi expoziţii de design autohton.

   

  Primul designer care a expus în cadrul restaurantului Victoriei 18 fost Ana Marchetanu care, odată cu deschiderea locației, și-a lansat colecția de primăvară-vară 2015 intitulată Long Game și formată din ținute și bijuterii contemporane.

   

  Mai multe informații despre restaurantul Victoriei 18 pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook.

  *****

  Victoriei 18, amplasat pe Calea Victoriei 16 – 20, este un restaurant-vitrină care aduce în același spațiu atât preparate savuroase, cât și piese de design românesc. Cu o strânsă legătură cu industria modei, locația este în prezent locul perfect pentru cei care caută mâncare bună, o cafea savuroasă, un loc plăcut de lucru, evenimente și expoziții de design autohton.

   

  Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

  Ioana Țoni

  PR & Marketing Manager Victoriei 18

  [email protected]

  0721.362.483


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here