Acasă politica vremeanoua.ro – Liderul liberalilor vasluieni, despre asfaltãrile lui Buzatu:

vremeanoua.ro – Liderul liberalilor vasluieni, despre asfaltãrile lui Buzatu:

124
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 „S-a trezit din indiferentã, face totul pentru campania electoralã”

REACTIE… Nici nu a început bine primãvara, cã PSD-ul condus de Dumitru Buzatu promite marea cu sarea. Mai precis, seful PSD si al Consiliului Judetean vorbeste de o mare actiune de asfaltare, în care vor intra mai toate drumurile judetene. În replicã la acest hei-rup al lui Buzatu, presedintele organizatiei judetene PNL, Nelu Tãtaru, spune cã toate aceste declaratii sunt doar mici artificii electorale, din partea unui presedinte de CJ care nu a fãcut nimic atâtia ani.

„Dl. Buzatu ne-a anuntat cã în aceastã primãvarã va porni o asfaltare cum n-a vãzut judetul! Peste tot, pe drumurile asfaltate (dar ciuruite de sictirul anilor ne-electorali!), pe drumurile pietruite (dar abandonate imediat dupã ce dl. Buzatu pãsea sprintar, la conducerea judetului!), cât si pe (atentie!) drumurile recent modernizate, însã atât de bine fãcute, cã s-au stricat aproape în acelasi timp cu inaugurarea, iatã, Miticã porneste motoarele! Sigur cã, cine nu-l cunoaste pe presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, riscã sã-i citeascã declaratiile publice într-o notã serioasã, însã când îl stii… e greu sã crezi cã acest om mai poate face afirmatii, pe care vreun vasluian sã le creadã. Si nu pentru cã n-ar fi posibil, dacã s-ar vrea cu adevãrat, ca cei în jur de 450 de km de drumuri de pãmânt sau piatrã din judetul Vaslui sã fie fãcuti ca la carte în urmãtoarele luni, ci pentru cã e greu de admis cã ceea ce Buzatu si partidul sãu nu au fãcut în ultimii 30 de ani, vor face ei, teribil de “bine intentionati” cum îi stim, într-o singurã… primãvarã! Si de ce oare tot acest avânt muncitoresc anume “în aceastã primãvarã”?”, se întreabã Tãtaru.

„Este o fierbere a intereselor personale ale lui Buzatu”

„Ce-o fi “în aceastã primãvarã”, de a scos capul însusi marele Buzatu, din turnul sãu de fildes, ca sã priveascã spre gropile si noroaiele din judet, mai atent ca niciodatã?! O fi vreo campanie electoralã pentru „Europarlamentare”? Da, pentru cã sunt alegeri în luna mai, 2019. O fi campanie pentru alegerile prezidentiale? Da, cã sunt în toamnã si acestea! La anul urmeazã cumva alegerile parlamentare? Se pare cã da. Pãi, si atâta coincidentã sã fie în scularea bruscã din indiferentã a presedintelui Buzatu, astfel încât sã porneascã marea înfrumusetare a drumurilor din Vaslui, taman în perioada aceastã de fierbere a intereselor personale?! Sigur cã nu. Si dacã nu ar face totul cu o stiintã a manipulãrii foarte bine pusã la punct, de un întreg mecanism al PSD-ului odios, nu doar de el, Buzatu ar pãrea doar un sgubilitic, usor scãpat de sub control, poate pe fondul paharelor în plus, poate de la senectute, cine stie… Însã el este, de fapt, în esentã, un individ rãu intentionat, în raport cu acest judet. O aratã situatia economicã sub orice criticã, la care a ajuns Vasluiul, sub energica lui conducere. Acum vrea sã ne convingã cã va turna asfalt încins peste tot judetul, într-o singurã primãvarã. E ca si cum ne-ar spune cã eternul putregai din mintea sa va înflori si se va transforma, brusc, în trei zambile colorate. Sau în cei trei trandafiri, de pe sigla PSD-ului, partidul care de 30 de ani tine judetul în saracie cruntã si noroaie. Vai de capul lui!”, mai constatã presedintele PNL Vaslui.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here