Acasă Jurnalul Bucurestiului Informatii W2EU – Bine ati venit in UE

W2EU – Bine ati venit in UE

209
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Acest site cu servere in Germania este cel care ii “ajuta”, “indruma” si “directioneaza” pe proaspetii imigranti musulmani prin leaganul civilizatiei numit azi UE. Si are si el reteaua lui de servere de back-up (de ex: aici si aici). Doamna Merkel se pare ca a primit instructiuni clare despre cum trebuie sa “contribuie” la “reusita deplina a invaziei”! Asta daca nemtii vor fi indeajuns de orbiti sa o voteze si tina in functie si dupa alegerile din toamna.

Revenind la site-ul cu pricina aflam deci ca, Romania, este (re)prezentata “exemplar”, cam ca un fel de bau-bau regional, de care insa e bine sa te feresti! Daca poti!

Citez:

“Romania > Prezentare Generală

ultima actualizare: Mai 2012

România este în mod tradițional o țară de emigrație, mai degrabă decât de imigrare. În fapt, imigrația este mica și discreta. Ea este, de asemenea, recenta, din anii ‘ 90.

Majoritatea imigranților vin din Republica Moldova. În termeni de non-UE, în materie de imigrare, este vorba, în principal, de emigratie din țările Arabe și China pentru comerț și crearea de întreprinderi mici și Asia Centrală și Africa pentru solicitanții de azil. România este, de asemenea, o țară de tranzit spre Europa Centrală și de Vest, venind dinspre Ucraina și Turcia.

România participă la programul European de supraveghere a frontierelor, în special pentru frontiere externe a UE cu Ucraina și Republica Moldova. S-au deschis două centre de detenție, în Otopeni, în apropierea Aeroportului International din Bucuresti, si la Arad, lângă frontiera maghiară și sârbă.

Un sistem de recepție a solicitanților de azil este, de asemenea, înființat. Astăzi, aproximativ 12% din cererile de azil sunt sortite să primească un răspuns pozitiv. Foarte puține răspunsuri negative sunt contestate în apel.

Solicitanții de azil sunt cazați în centrele de cazare. Unitatea de cazare este de bază, iar centrele sunt insuficiente. Solicitanții primesc zilnic o suma in valoare de 1 euro pentru mâncare și alte nevoi. Nu există nici un suport legal sau activități de facilitare a integrării sociale. În ambele zone, va trebui să apelati la ONG-uri, atunci când acestea există (daca nu va e cu suparare: ale cui si finantate de catre cine? n.tr.).

Centre de primire și de adăposturi pentru solicitanții de azil sunt în București, în apropiere de granița cu Ucraina și Republica Moldova (Galati, Radauti, Maramuresi), aproape de granița cu Ungaria și Serbia ( Timisoara), și mai târziu, la granița cu Bulgaria (Giurgiu).

Procedura durează de obicei câteva luni. În ultima vreme, mai mulți solicitanți au trecut printr-o procedura accelerata de azil, care durează între 3 și 7 zile și apoi ajungeti în centrele de detenție.

Dacă durata procedurii de azil, este de mai mult de un an, candidații au voie să lucreze, dar este foarte dificil pentru străini să găsească de lucru (parca pentru localnici ar fi floare la ureche – n.tr.).

Aceeași problemă se aplică persoanelor care au obținut statutul de refugiat. Accesul la locuri de muncă plătite, și chiar locuri de muncă la negru, este foarte dificil.

România participă la Regulamentul Dublin II. Dacă va sunt luate amprentele digitale și sunt introduse în baza de date Eurodac (atunci când se aplică pentru azil, de exemplu, dar, de asemenea, doar pentru “intrare ilegală”) riști să fii trimis înapoi în România, dacă doriți sa solicitati azil într-o altă țară mai târziu. (Germania si tarile nordice fiind de fapt destinatia finala a acestor invadatori, asta conform brosurilor editate de W2EU! Cu alte cuvinte, evitati pe cat posibil amprentarea! Daca puteti! – n.tr.)”

Suna bine textul de mai sus? Daca da, atunci sa speram ca va ramane la fel si pentru acesti barbari pagani!

Din cele de mai sus se poate trage concluzia ca “granitele sunt problema…” iar vechiul continent, 100% crestin pana in anii ‘90, acum doar majoritar crestin (cu exceptia statului kosovar – musulman, creat de exceptionalii si indispensabilii lumii noastre prin ruperea leaganului civilizatiei sarbe de patria mama – Serbia, si  pe care noi, romanii, ii pupam azi atat de profund..) este de fapt tinta de atac a celor aflati, nu “intamplator”, in spatele acestei invazii musulmane, tacute, a unei Europei crestine!

101

Un reportaj excelent, apartinand Sky News (in lb. engl.) in care Jonathan Samuels vorbeste despre brosurile “W2EU”, brosuri inmanate armatei de invadatori musulmani, il gasiti aici.

In loc de incheiere

… iar dusmanii dintotdeauna ai crestinismului au fost si sunt mereu aceeasi.. si au inca mainile patate de sange nevinovat!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here